Εδώ και 32 χρόνια με την Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ δίνουμε μαζί στους τουρίστες ένα λόγο παραπάνω να αγαπάνε την Κρήτη!

Για 32η χρονιά συνεχίζεται η Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, φέτος από τις 17 ως τις 20 Ιανουαρίου!

Περισσότερες από 200 επιχειρήσεις συμμετέχουν στην Έκθεση και φέρνουν όπως κάθε χρόνο τις νέες τάσεις στην τουριστική αγορά αλλά και κλασσικές προτάσεις για τα καταστήματά σας.

Η Έκθεση λειτουργεί Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή από τις 10.00 το πρωί ως τις 8 το βράδυ και τη Δευτέρα από τις 10.00 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.

Η Alfa Expo πραγματοποιεί δωρεάν μετακινήσεις από Χανιά & Ρέθυμνο για όλους τους επισκέπτες.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των μετακινήσεων, για να κατεβάσετε τη δική σας πρόσκληση & για τις οδηγίες προς το εκθεσιακό κέντρο επισκεφθείτε το website της έκθεσης:

https://www.touristikaexpo.gr/kriti/

Η Alfa Expo για να διευκολύνει όλους τους επισκέπτες της και να κάνει την είσοδό τους στην έκθεση πιο γρήγορη, από φέτος καταργεί τις ουρές στη γραμματεία και φέρνει στην Κρήτη ένα νέο σύστημα εισόδου με το οποίο ανυπομονεί να σας υποδεχτεί!

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ της Έκθεσης
https://www.youtube.com/watch?v=DdQVWLwErhk

Ακολουθήστε την Alfa Expo στα Social Media με ένα κλικ στους παρακάτω συνδέσμους και μείνετε ενημερωμένοι για τις διοργανώσεις της

https://www.facebook.com/ALFAEXPO/
https://www.instagram.com/alfaexpogr/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCbS6iYoRNATIB__HLtfiofg
https://www.flickr.com/photos/129790211@N07