Εδώ και 32 χρόνια με την Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ δίνουμε μαζί στους τουρίστες ένα λόγο παραπάνω να αγαπάνε τα Δωδεκάνησα!

Για 32η χρονιά συνεχίζεται η Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ και φέτος στο Akti Imperial Deluxe Hotel & Spa απο 31 Ιανουαρίου ως 2 Φεβρουαρίου 2020!

Πληθώρα επιχειρήσεων συμμετέχουν στην Έκθεση και φέρνουν όπως κάθε χρόνο τις νέες τάσεις στην τουριστική αγορά αλλά και κλασσικές προτάσεις για τα καταστήματά σας.

Η Έκθεση λειτουργεί Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή από τις 10.00 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.

Η Alfa Expo προσφέρει δωρεάν διαμονή για όλους τους επισκέπτες απο τα Δωδεκάνησα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνουμε κράτηση για το δικό σας δωμάτιο αλλά και για να κατεβάσετε τη δική σας πρόσκληση όπως επίσης και τις οδηγίες προς το Akti Imperial Deluxe Hotel & Spa επισκεφθείτε το website της έκθεσης:

https://www.touristikaexpo.gr/rodos/

Η Alfa Expo για να διευκολύνει όλους τους επισκέπτες της και να κάνει την είσοδό τους στην έκθεση πιο γρήγορη, από φέτος καταργεί τις ουρές στη γραμματεία και φέρνει στη Ρόδο ένα νέο σύστημα εισόδου με το οποίο ανυπομονεί να σας υποδεχτεί!

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ της Έκθεσης
https://www.youtube.com/watch?v=w82dCIuSGLI

Ακολουθήστε την Alfa Expo στα Social Media με ένα κλικ στους παρακάτω συνδέσμους και μείνετε ενημερωμένοι για τις διοργανώσεις της

https://www.facebook.com/ALFAEXPO/
https://www.instagram.com/alfaexpogr/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCbS6iYoRNATIB__HLtfiofg
https://www.flickr.com/photos/129790211@N07