Ολοκληρώθηκαν για το 2020 οι Εκθέσεις Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ σε Κρήτη – Ρόδο – Κέρκυρα & Θεσσαλονίκη με μεγάλη επιτυχία!

Ένας ακόμη επιτυχημένος χρόνος προστέθηκε στις Εκθέσεις Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ της Alfa Expo οι οποίες ολοκληρώθηκαν για φέτος και στις 4 περιοχές που πραγματοποιούνται.

Το 2020 αποτέλεσε καθοριστικό χρόνο για τις Εκθέσεις Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ τις οποίες επισκέφθηκαν (σύμφωνα με τα στατιστικά επισκεψιμότητας) περισσότερες επιχειρήσεις και καταστήματα από μεγαλύτερο εύρος περιοχών, συμμετείχαν νέοι εκθέτες αλλά και παλαιότεροι και απέδειξαν για μια ακόμη χρονιά τη σημαντικότητά τους για τον κλάδο και το γεγονός ότι είναι απαραίτητες στην αγορά.

Το 2020 ανανεώσαμε τη γραμματειακή υποστήριξη της Έκθεσης με νέα συστήματα και αναπτύξαμε το διαφημιστικό πρόγραμμα των εκθέσεων προβάλλοντας μια αποτελεσματική διαφήμιση για την έκθεση σε όλες τις περιοχές και σε πανελλαδικά ΜΜΕ. (Ρωτήστε μας για το διαφημιστικό μας πρόγραμμα)

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2021.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες της 33ης Έκθεσης Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ σε Κρήτη, Ρόδο, Κέρκυρα & Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε την Alfa Expo στα Social Media με ένα κλικ στους παρακάτω συνδέσμους και μείνετε ενημερωμένοι για τις διοργανώσεις της
https://www.facebook.com/ALFAEXPO/
https://www.instagram.com/alfaexpogr/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCbS6iYoRNATIB__HLtfiofg
https://www.flickr.com/photos/129790211@N07